Stichting bijzondere mensen in beweging organiseert i.s.m. uitzendbureau Solutions het benefiet voetbaltoernooi:

G-voetbal staat op tegen kanker.

Namens stichting bijzondere mensen in beweging wil ik u van harte uitnodigen om deel te nemen aan het G-voetbal benefiet toernooi “G-voetbal staat op tegen kanker”.

i.s.m. KWF Clubs4life, s.v. Honselersdijk, v.v. Delft en v.v. SEP organiseren wij op 12 juni 2021, aanvang 09.30 uur, een voetbaltoernooi waarbij de opbrengst gaat naar het KWF kankerbestrijding fonds.

Kanker treft 1 op de 3 mensen. Helaas kent iedereen wel iemand in zijn directe omgeving die met deze vreselijke ziekte te maken heeft gehad. Daarom moet er geld ingezameld blijven worden voor onderzoek, en het bestrijden van kanker. Mensen met een beperking zijn gewend om met een moeilijke situaties om te gaan. Daarom staan ze op tegen kanker om mensen te ondersteunen die getroffen worden door deze vreselijke ziekte.

Dit wordt een toernooi om nooit meer te vergeten.

Wat gaan we doen?

– 50 teams gaan lekker een toernooi voetballen.

– Er zullen verschillende activiteiten zijn om geld in te zamelen voor het kankerbestrijdingsfonds.

– Tussen de middag wordt voor iedere speler een lunch verzorgd. Deze lunch wordt uitgedeeld door lunchroom bijzonder.

– Keepersschool Frank de Ruijter geeft een clinic speciaal voor G-keepers

– Er zijn springkussens

– Er is een ijscokar die aan iedere G-speler gratis een ijsje geeft

– Er komt een kar die popcorn uit komt delen

– Drive-in De Maatjes zal de muziek verzorgen deze dag.

– Er is voor elk team een beker.

– Er is voor elke speler een herinnering.

– Er zijn stands zijn waar kleine maatschappelijk sociaal bewogen ondernemingen een kans krijgen om hun producten te promoten.