Mijn Verhaal

Deze stichting gaat zich inzetten voor mensen die niet of moeilijk voor zichzelf kunnen opkomen.

Goedendag, mijn naam is Robert van den Bosch. Ben 54 jaar oud en op dit moment 26 jaar getrouwd. Ben in het rijke bezit van 4 kinderen. Twee zonen en 2 dochters waarvan de 2 zonen allebei doof zijn geboren. Sinds kort hebben wij ook 2 pleegkinderen. Ik kom uit een sociaal bewogen gezin. Mijn vader heeft 30 jaar gewerkt in een sociale werkplaats en heeft zich ingezet voor de gehandicapte medemens. Mijn moeder was altijd thuis zodat er na school altijd iemand thuis aanwezig was om je verhaal kwijt te kunnen. 
De afgelopen 12 jaar werkzaam geweest bij de gemeente Den Haag als manager van een afdeling die zich bezighield met de ICT dienstverlening.  In mijn werkzaamheden als manager ben ik in contact gekomen met mensen die een beperking hebben, mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hadden en mensen die geen idee hadden hoe ze verder moesten met hun leven. In deze 12 jaar is het mij gelukt om deze “bijzondere mensen” weer op weg te helpen door naar hun passie en talenten te kijken. Een groot aantal heeft een plek gevonden zodat ze meedoen in onze samenleving. Iedereen doet mee en heeft zijn of haar eigen plaats. 
Het is mijn passie en drijfveer om op een breder vlak “bijzondere mensen” verder te helpen. Daarom heb ik begin 2019 mijn vaste baan opgezegd en ben ik begonnen om een eigen stichting te starten.